» LOGG INN - OILCOMP BOOKING

Avtalekunder

IWCF Drilling Well Control - Level 2

KURSKODE:
OT-1-1-4 / OT-1-1-17 / OT-1-1-18

VARIGHET:
5 dager / 4 dager / 3 dager

REPETISJON:
5 år

MÅLSETNING:
Kurset skal gi en innføring i brønnkontroll. Kurset er også en inngang for de som senere evt. skal ta det mer krevende kurset for ledende bore- og brønnpersonell, IWCF Drilling Well Control Level 3 og 4.

MÅLGRUPPE:
Personell som trenger en innføring i brønnkontroll, og som deltar på brønnkontroll kurs for første gang (personell, som f.eks tårnmann, boredekksarbeider o.l., som ikke har krav om sertifisering på samme nivå som ledende borepersonell).

FORKUNNSKAPER:
Kurset er meget krevende og det er en fordel at man har kjennskap til brønnkontroll evt. utdanning tilsvarende brønnteknikk VGII.

Det er mulig å søke om dispensasjon for Level 2 og gå videre til Level 3 dersom man innehar vitnemål / fagbrev i brønnteknikk VGII, teknisk fagskole, høyere utdanning eller tilsvarende.

For de som ønsker ekstra forberedelse til dette kurset, kan vi også tilby E-læring. E-læringen inneholder både videoer og oppgavetrening som skal gi et godt grunnlag for kandidatene når de kommer på kurs. Bestilling av E-læring gjøres gjennom kurskoordinator.

KURSINNHOLD:

  • Praktisk brønnkontroll
  • Prinsipper & prosedyrer
  • Brønnkontroll utstyr
  • Eksamen / IWCF sertifisering (kursets siste dag)

 Kurset er satt opp på 3 og 4 dager fra høsten 2015. Pensum vil da bli gjennomgått på 3 dager, men for de som ønsker ekstra forberedelse, tilbyr vi et 4 dagers alternativ, der første dag er en forberedelsesdag.

   » HURTIGVALG KURS: